Kifejezés:
Ár:
Indulás: -
Pályaszállás

Foglalási információk

 

Mielőtt online utazási irodánkban utat foglal, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatónkat.
Weboldalunkon utat foglalni csak regisztrált és bejelentkezett látogatóink tudnak. Amennyiben még nem regisztrált, ezt a foglalás előtt mindenképp tegye meg az alábbiak szerint!

 

Regisztráció

A jobb oldal szélén lévő Belépés fülre mozgatva az egeret jobbról beúszik a belépési űrlap, melynek alján található a Regisztráció hivatkozás, melyben minden adatot helyesen töltsön ki. Fontos, hogy valós e-mail címet adjon meg, mivel a visszaigazoló leveleket ide küldjük, illetve a regisztrációt visszaigazoló levélben találja az aktivációs linket.
Amire különösen figyeljen:

 • Felhasználói nevének megválasztásakor legyen tekintettel arra, hogy a népszerű nevek foglaltak lehetnek, egy nevet pedig csak egyszer lehet regisztrálni. Felhasználói nevében csak az angol ABC kis- és nagybetűit (A-Z, a-z), számokat (0-9) és a következő speciális karaktereket használhatja: aláhúzásjel (_), kötőjel (-) és pont (.)
 • A jelszava minimum 4, maximum 30 karakter lehet, bármilyen karakter felhasználható, azonban biztonsági okokból javasoljuk a felhasználói névnél engedélyezett karakterek használatát.
 • Jelszavát az elgépelés elkerülése végett kétszer kell a regisztrációnál megadnia, természetesen mindkét alkalommal ugyanazt a szöveget. Ha ezt elvéti, rendszerünk figyelmezteti, és a módosítást kéri Öntől.
 • Jelszavát úgy válassza meg, hogy Ön könnyen megjegyezhesse, de mások ne találhassák ki. Érdemes a jelszót bizonyos időközönként megváltoztatni.
  Amennyiben jelszavát elveszti, weboldalunkon kérhet helyette ideiglenes jelszót, így ennek segítségével be tud lépni és megváltoztathatja egy Ön által választott másik jelszóra.
 • Kérjük, pontosan töltse ki a számlázási adatait, majd a továbbiakban is tartsa naprakészen az adatokat, ugyanis a számla kiállítását követően módosításra nincs lehetőség.

Tájékoztatjuk, hogy a sikeres regisztrációval Ön elfogadja Üzletszabályzatunkat, függetlenül attól, elolvasta-e vagy sem.

A regisztrációt követően rendszerünk egy visszaigazoló e-mailt küld Önnek a megadott e-mail címre, melyben egy aktivációs linket is talál. Levelét megnyitva kattintson erre a hivatkozásra, vagy másolja böngészőjének címsorába. Ezzel a művelettel válik teljessé regisztrációja, és léphet be felhasználói nevével és jelszavával. Amennyiben a regisztrációt nem aktiválja, 7 napon belül töröljük a rendszerünkből. Kérjük, értesítse munkatársainkat, ha valamilyen ok miatt nem kapta meg az aktivációs levelet, vagy véletlenül törölte azt!

 

Út kiválasztása

Számos lehetőség közül választhat a megfelelő út kiválasztásához, hiszen honlapunk rengeteg akciós lehetőséget kínál a főoldalon, vagy ország, utazási mód és úttípus szerint is megtalálhatja a keresett utat. Weboldalunk nagy hangsúlyt fektet a keresésre, így az oldalunk bal felső részén lévő kereső segítségével kombinált paraméterek szerint kap találatot a beírtakra.
Mivel rengeteg út és még több indulási időpont közül válogathat honlapunkon, kérjük, lapozgassa ajánlatainkat, tájékozódjon az út adatlapjáról, hasonlítsa össze a külön fizetendő szolgáltatásokat, vagy az árakat. A plusz információk és a képek segítenek Önnek a döntésben. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatlapokon közölt információkat és árakat a lehető legnagyobb odafigyeléssel rögzítettük rendszerünkben, azonban a hibamentességet garantálni nem tudjuk, a pontatlanságokért, hiányosságokért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

Foglalás

A foglaláshoz kérjük, kattintson a kiválasztott út megfelelő időpontjára! Itt kell megadnia az utazni vágyók létszámát. Általában csecsemőnek kell tekinteni a 0-2 éves, gyermeknek a 2-12 éves utasokat. A feltüntetett gyermek árak általában az első, legfiatalabb gyermekre vonatkoznak, a többi gyermek ára ettől eltérhet, mint ahogy egyes utaknál a korhatárok is változhatnak.
Az utasok számának kiválasztása után válassza ki a további szolgáltatásokat, mint pl. a pótágy, utasbiztosítás, stb. Az adatok megadása közben és után az adott tételeknél részösszeget, valamint egy végösszeget is láthat, melyek tájékoztató jellegűek. A végleges árat a foglalás elküldése után munkatársaink e-mailben küldik meg Önnek, melyben benne lesz az összes igényelt feláras szolgáltatás, illetve a megfelelő gyermek árak is.
Lehetősége van megjegyzést fűzni a foglaláshoz. Ide bármit írhat, mellyel munkatársainkat szeretné tájékozatni, vagy kérdése merülne fel.

Kérjük, ne felejtse el kitölteni az utazók adatait, lehetőleg születési dátummal együtt, ám ezeket az adatokat később még pontosíthatja a foglalás véglegesítése előtt. A számlázási adatait is kérjük, feltétlenül adja meg, a számla kiállítását követően erre már nem lesz lehetősége.
A Foglalás gombra történő kattintással rendszerünk rögzítette foglalási igényét, a szükséges adatokat felvettük. Fontos: foglalása csak akkor jelenik meg rendszerünkben, ha egy 9 jegyű foglalási kódot kapott és ez megjelent a foglalás helyén!

 

A foglalás feldolgozása, visszaigazolása
Munkatársaink feldolgozzák a foglalást, ellenőrzik, hogy az adott útra és időpontra rendelkezésre áll-e szabad hely az utazásszervezőnél, majd ha mindent rendben találtak, visszaigazolják Önnek foglalást a végösszeg elküldésével. Foglalási rendszerünk a nap 24 órájában fogadja a jelentkezéseket, ám kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek tényleges feldolgozása irodánk nyitva tartási idején belül történik meg.
A foglalás kiegyenlítés a következők alapján történik:

 • ha 1 hónapon belül van az indulási időponthoz képest a foglalás időpontja, akkor a teljes összeget kell befizetni,
 • ha a foglalás időpontja 1 hónapnál korábbi mint az indulási időpont, akkor a munkatársunk által visszaigazolt végösszeg 40%-ának befizetésével érvényesíthető a foglalás, a fennmaradó összeget az utazási időponthoz képest 1 hónapot megelőző időponton belül kell megfizetni.

 

Voucher

Miután a végösszeget cégünk bankszámlaszámára átutalta, valamint ezt e-mailben visszaigazoltuk Önnek, összeálltjuk az utazási dokumentumokat ("voucher"). Általában az utazást megelőző 7 napon belül e-mailben küldjük meg, kivéve, ha ügyintézőjével másban állapodott meg (pl. személyes átvétel, postázás).


A foglalás akkor válik teljessé, ha az út teljes ellenértéke, a kitöltött Utazási Szerződés és az aláírt áfa nyilatkozat is visszaérkezett az irodánkba.

 

Jó tudni

 1. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a banki átfutás miatt a végösszeg értesítő és a számla tényleges kiegyenlítése között több nap is eltelhet, ami alatt a kiválasztott út szabad helyei betelnek. Ebben az esetben választása szerint az eredetileg kiválasztotthoz hasonló időpontot vagy szállást javasolunk Önnek, vagy ha javaslatunk nem nyeri el tetszését, a befizetett összeget visszatérítjük. Elképzelhető ugyanis, hogy egy-két nap eltéréssel, vagy az eredetihez hasonló másik szálláshelyen tudunk Önnek helyet foglalni.
 2. Weboldalunkon található utak és időpontok, valamint a szálláshelyek és programok leírásai, képei tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Nem garantáljuk továbbá, hogy egy adott útra biztosan van szabad hely a foglalás pillanatában, hiszen azt az utazásszervezővel, szálláshellyel való egyeztetést követően tudjuk meg, és közöljük az utassal.
 3. Utazása során kérjük, vegye figyelembe az adott helyi szokásokat és egyéb szabályokat, valamint kérjük, szánjon időt az utazási információk elolvasására.
 4. Az utazással kapcsolatos minden olyan további információt, melyet weboldalunk nem tartalmaz, az Utazási szerződésben foglaltak az irányadók.
 5. Kérdéseivel forduljon nyugodtan munkatársainkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Felhasználói név:

Jelszó:

VAGY