Kifejezés:
Ár:
Indulás: -
Pályaszállás

Beküldve: 2016.09.24 12:27Utoljára módosítva: 2016.09.24 12:28
Ausztria leghosszabb szánkópályái
Nagyszerű lehetőség mind azoknak akik csak kísérőként vesznek részt a síelésen, mind pedig " Après-Ski" programként is a szánkózás. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.
Alábbiakban összeszedtük az osztrák idegenforgalmi hivatal segítségével az egyes régiók leghosszabb szánkópályáit Ausztriában.

1. Stájerország

Schladming-Dachsteinben 7 kilométer hosszú pályán csúszhatunk, egészen 23.00 óráig az éjszakai világításnak köszönhetően.

2. Karintia

Mallnitz-Jamnigalm 3,5 kilométer hosszú kivilágított szánkópályával rendelkezik, míg Nassfeld-Hermagorban 5 különböző pálya közül is választhatunk.

3. Alsó-Ausztria

A magyar határhoz legközelebb eső, Semmeringen, ahová akár egy napra is érdemes kilátogatni, 3 kilométer hosszú, kivilágított pálya várja a vendégeket. Fantasztikus építményekkel, alagutakkal és mágikus fényeffektekkel gondoskodik a különleges élményekről napközben és sötétben is.

4. Salzburgland

Nem más, mint a világ leghosszabb, kivilágított szánkópályája található itt, a Wildkogel Arenaban. A 14 kilométer hosszú szánkópálya végén a vendégek hihetetlen, 1300 méternyi szintkülönbséget tudhatnak maguk mögött.
Olvasva: 351

Vissza


Felhasználói név:

Jelszó:

VAGY